TNPSC Current Affairs 2018 All Tamil Nadu PSC Jan-Dec Current Affairs in Tamil/English PDF

TNPSC Current Affairs

TNPSC Current Affairs

Tamil Nadu Public Service Commission conducts several competitive exams for various posts in Banks, Railways and other government jobs. Questions related to TNPSC Current Affairs are being asked in General Awareness section. Whatever is going on and recently happens in the state/country are known as Current Affairs. Individuals who are preparing for the upcoming exam must have the updated knowledge on TNPSC Current Affairs 2018.

By studying Tamil Nadu PSC current affairs, you will come to know about “what’s happening around you.” With the help of given links, you can download the TNPSC current affairs in Tami/English PDF. Some local aspirants of Tamil Nadu face difficult to understand English language for them, we the team of resultinbox.com are going to provide the TNPSC Current Affairs in Tamil language also.

It is very difficult for the candidate to cover all the latest news and current issues. But if you want to crack the exam with good rank then it is essential for you to have the latest updates and information about Jan-Dec current affairs.

TNPSC Current Affairs

TNPSC Current Affairs Highlights in Tamil Language

  • ஜெயலலிதா மரணம் குறித்த விசாரணை கமிஷனுக்கு எதிரான மனுவை ஐகோர்ட்டு தள்ளுபடி செய்தது
  • எதிர்க்கட்சிகளை திட்டுவதற்கு எம்.ஜி.ஆர் நூற்றாண்டு விழாவை பயன்படுத்துகின்றனர் -மு.க. ஸ்டாலின்
  • டெங்கு காய்ச்சல் உயிரிழப்பும் என்னுடைய தூண்டுதலில் நடக்கிறது என்பார்கள் -டிடிவி தினகரன் பேட்டி
  • லாஸ்வேகாஸ் கொலையாளியின் சிசிடிவி கேமராக்கள் அடங்கிய பாதுகாப்பு வலைபின்னல்!
  • அ.தி.மு.க. இயக்கத்தை அழிக்க இதுவரை யாரும் பிறக்கவில்லை தம்பிதுரை எம்.பி. பேட்டி
  • ஓ.பன்னீர்செல்வம் ஆதரவு எம்.எல்.ஏக்களை பதவி நீக்கம் செய்ய கோரும் வழக்கு சபாநாயகருக்கு நோட்டீஸ்
  • தகுதி நீக்கம் செய்யப்பட்ட 18 எம்எல்ஏக்களும் ஆட்சியை கவிழ்க்க சதித்திட்டம்
  • பாராலிம்பிக்கில் பதக்கம் வென்ற தீபா மாலிக்கிற்கு எம்.ஜி.மேத்தா விருது அறிவிப்பு
  • சமாஜ்வாடி கட்சியின் தலைவராக அகிலேஷ் யாதவ் மீண்டும் தேர்வாகிறார்
  • தினகரன் அணி இணைய முதல்வர் முட்டுக்கட்டை: ரத்தினசபாபதி எம்.எல்.ஏ. பேட்டி
  • சசிகலாவுக்கு விரைவில் ‘பரோல்’ கிடைக்கும்: புகழேந்தி தகவல்
  • எதிர்கட்சிகள் மீது பொய் வழக்கு போட டி.ஜி.பி.யை அரசு பயன்படுத்துகிறது: மு.க.ஸ்டாலின் குற்றச்சாட்டு
  • அமெரிக்க ஓட்டல் தாக்குதல்: போலீசிடம் இருந்து தப்பிக்க ஓட்டல் அறையில் கேமராக்கள் பொருத்திய கொலையாளி
  • புதிய கவர்னர் நாளை வருகை – வெள்ளிக்கிழமை பதவி ஏற்கிறார்
  • ‘ஹிட் மேன்’ ரோஹித் *தொடரும் ரன்மழை
  • 6-ம் தேதி முதல் புதிய படங்களை ரிலீஸ் இல்லை: தயாரிப்பாளர் சங்கம்
  • ‛’திருமணத்தை கோர்ட் ரத்து செய்ய முடியுமா?”
  • துரைமுருகன் அப்பல்லோவில் அனுமதி
  • டெங்குக்கு போலீஸ்காரர் பலி: அமைச்சரின் தொகுதியில் அதிக பாதிப்பு
  • அரசின் பணமோசடி தான் ரூபாய் நோட்டு வாபஸ்: அருண் சோரி

Press To Know: Tips to Increase your Memory for Exams

TNPSC Current Affairs Highlights in English Language

  • The judge dismissed the petition against Jayalalithaa’s death inquiry commission
  • MGR use the centenary ceremony to scare opposition parties Stalin
  • Dengue fever death is going on in my inspiration – Tativi Dinakaran interviewed
  • Security network with the CCTV cameras of Las Vegas killer!
  • Digg No one has ever been born to destroy the movement. Interview
  • Notice to Speaker to seek dismissal of MLAs
  • 18 MLAs who were disqualified also conspired to topple the regime
  • MG Mehta Award Announcement to Deepa Malik, who won medal at Paralympic
  • Akhilesh Yadav is re-elected as the Samajwadi Party’s chairman
  • Dinakaran is the Chief Minister of the Republic of India: Rathinabhapathy MLA Interview
  • Sasikala will soon get ‘Parol’: Famous Information
  • The government uses DGP to lie on the opposition parties: MK Stalin’s allegation
  • American athlete attack: cameras mounted cameras in the hotel room to escape from the police
  • The new governor arrives tomorrow – Friday takes oath
  • ‘Hit Man’ Rohit * continues to run
  • No new releases from 6th onwards: Producer Association
  • Can the Court Cancel Marriage?
  • Durimurugan allowed in Apollo
  • Dengue policeman kills victims
  • The money laundering of the state is withdrawn from the note: Arun Chori

Check out: Tips to Prepare For Written Examination

Some General Knowledge Questions Related to Tamil Nadu State

1) Who is the first Chief Minister [CM] of Tamil Nadu formerly known as Madras State?

Answer: P.S. Kumaraswamy Raja

2) Who is the 2nd Chief Minister [CM] of Tamil Nadu formerly Madras State?

Answer: C. Rajagopalachari

3) Who is the current Chief Minister of Tamil Nadu as of 2017?

Answer: Edappadi K. Palaniswami

4) Who is the current Governor of Tamil Nadu state as of 2016-2017?

Answer: C. Vidyasagar Rao

5) Total Number of Districts of Tamil Nadu state?

Answer: 32

6) Which state is to the west of Tamil Nadu?

Answer: Kerala

7) What is the state fruit of Tamil Nadu?

Answer:  Jackfruit

8) Mid day meal scheme in Tamil Nadu was introduced by which former Chief minister?

Answer: K Kamraj

9) In which year, Madras State was renamed as Tamil Nadu?

Answer: 1969

10) Koodal is old name of which city?

Answer: Madurai

TNPSC Current Affairs in Tamil/English PDF

You are just required to hit on the link given in front of the examination to download the TNPSC Current Affairs 2018 in PDF form.

Name of the examination PDF Download
Group – I (Preliminary) Hit Here
Group – I (Main)/Paper 1 Hit Here
Group – I (Main)/Paper 2 Hit Here
Combined Sub-ordinate Service Examination – I/GT Hit Here
Combined Sub-ordinate Service Examination – I/GE Hit Here
Group-IV – Differently Abled Persons  /GE Hit Here
Group-IV – Differently Abled Persons /GT Hit Here
Village Administrative Officer (VAO)/GE Hit Here
Village Administrative Officer (VAO)/GT Hit Here

Final Words:

Aspirants who have their exams very soon, we would like to say all the very best to you.  We hope that the above highlights of TNPSC Current Affairs 2018 in Tamil and English languages will be helpful for you. Go through the current affairs of TNPSC and cover all the latest news. If you want to ask something then you may write us in the comment box which is available below.

You May Like To Check This Section:

How To Deal With Exam Stress

How to Solve Multiple Choice Questions

Political Current Affairs

Techniques Which Helps In Exam Preparation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *