KARHFW Medical Officer Previous Year Papers | KPSC MO GDMO Solved Question Papers PDF Download

KARHFW Medical Officer Previous Year Papers

Candidates, who are preparing for the written exam to get recruited for Senior Medical Officer, General Duty Medical Officer Post can download KARHFW Medical Officer Previous Year Papers. For the better preparation of your exams you need to download KARHFW KPSC MO GDMO Solved Question Papers. Previous year papers can be proved as a helping hand for you to qualify the written test with minimum marks. Practicing last year sample papers help the candidates to increase their speed and even customize the time. Already, candidates have started their preparation but if you want to crack the exam with good score then you should take help form KPSC MO GDMO Previous Year Papers. Aspirants can download KPSC Medical Officer Solved Question Papers in a PDF format through the below provided direct link.  You may also download KARHFW Medical Officer Previous Year Papers by visiting the official website of the organization.

Aspirants, if you want to get idea for the upcoming exam, you should practice last year papers. To understand the proper structure of the written test, you are also provided with the latest KARHFW exam pattern. Performance of the candidates will be calculated on the basis of written test and interview. Candidates will be finalized on the basis of their performance in the interview. So if you want to be a part of this organization you must take help of KARHFW Medical Officer Previous Year Papers. Here on the below section of the web portal that is resultinbox.com, we have also provided you KPSC Medical Officer Previous Year Solved Question & answers. You may have a look….

KARHFW Medical Officer Previous Year Question Papers

KPSC Sr Medical Officer GDMO Old Papers Get Here
KARHFW General Deputy Medical Officer Sample Papers Get PDF
HFW GDMO Specialist Model Question Papers Download here
KARHFW Senior Medical Officer / Specialist Test Papers Hit here
KARFHW MO General Deputy Medical Officer Exam Papers Check From here

 KARHFW Medical Officer Previous Year Question & Answers:

Question 1: Prime Minister Narendra Modi has unveiled the 112-foot bust of ‘Adiyogi’ or Lord Shiva at the Isha Yoga Center in which city

  1. Ahmedabad
  2. Ranchi
  3. Banglore
  4. Coimbatore

Answer (4)

Question 2: Famous International Shivratri festival begins in __________

  1. Haryana
  2. Himachal Pradesh
  3. Assam
  4. Maharashtra

Answer (2)

Question 3: Which state to get 9 Passport Seva Kendras around the state

  1. Haryana
  2. Tamil Nadu
  3. Assam
  4. Maharashtra

Answer (3)

Question 4:  _________ Democrats elect Tom Perez as new national chairman

  1. US
  2. UN
  3. Australia
  4. Vietnam

Answer (1)

Press To Know: 7 Ways to Improve Concentration Power In Studies

Question 5: Which country Foreign Minister makes rare visit to Baghdad

  1. Saudi Arabia
  2. Iraq
  3. Iran
  4. Vietnam

Answer (1)

Question 6: Which country wins all 3 medals at Asian Para­Road Cycling Championship

  1. India
  2. Iraq
  3. Iran
  4. Vietnam

Answer (1)

Question 7: Who became the highest wicket-taker in a home Test season

  1. R. Hazlewood
  2. Ravichandran Ashwin
  3. A. Jadeja
  4. Rabada

Answer (2)

Question 8: Who has been appointed as the global ambassador of American Cancer Society

  1. Viola Davis
  2. Patricia Arquette
  3. Jennifer Lawrence
  4. Normani Kordei

Answer (4)

Question 9: Which country has unveiled the world’s first robot table tennis tutor FORPHEUS

  1. USA
  2. Russia
  3. China
  4. Japan

Answer (4)

Question 10: According to the New World Wealth report, which city named as the Richest Indian city with a total wealth of $ 820 billion

  1. New Delhi
  2. Banglore
  3. Chennai
  4. Mumbai

Answer (4)

Check Here: How to Solve Multiple Choice Questions

Question11: The government has announced to bailout packages to which bank

  1. Vijaya Bank
  2. UCO Bank
  3. Indian Bank
  4. IDBI Bank

Answer: (4)

Question 12: Which of the following countries have been suspended from voting in the UN General Assembly in for the second time

  1. India and Pakistan
  2. Russia and China
  3. Venezuela and Libya
  4. Canada and Brazil

Answer: (3)

Question 13: Which country has signed 10 agreements to enhance bilateral cooperation in various fields with Pakistan?

  1. India
  2. China
  3. Turkey
  4. Afghanistan

Answer: (3)

Check Here: Steps to Follow during Online Examination

Question 14: The Online payment of court fees introduced in which state government

  1. Rajasthan
  2. Maharashtra
  3. Andhra Pradesh
  4. Goa

Answer: (4)

Question 15:  In which city India’s first hill station bicycle path was inaugurated?

  1. Manipur
  2. Shillong
  3. Sri Nagar
  4. Darjeeling

Answer: (4)

Question 16:  Which state government has approved a hike of around 37% in the minimum wages for unskilled, semi-skilled and skilled persons

  1. New Delhi
  2. Odisha
  3. Madhya Pradesh
  4. Karnataka

Answer: (1)

Read Here: How To Deal With Exam Stress

Question 17:  The Central government has granted permission to raise working days as 100 to 150 under MGNREGA scheme in which state

  1. Rajasthan
  2. Bihar
  3. Haryana
  4. Tamil Nadu

Answer: (4)

Question 18: The centuries old two-day long Liker and Leh Dosmochey festival started in which city

  1. Raipur
  2. Kanpur
  3. Ladakh
  4. Guwahati

Answer: (3)

Question 19:  Which bank has introduced Radio Frequency Identification Card to serve valued clients better

  1. Corporation Bank
  2. Vijaya Bank
  3. Bank of India
  4. Dena Bank

Answer: (4)

Question 20: Which bank has launched a railway ticket booking facility by having a direct tie-up IRCTC.

  1. Union Bank of India
  2. Syndicate Bank
  3. Allahabad Bank
  4. United Bank of India

Answer: (4)

 KPSC Medical Officer (MO)/ GDMO Exam Pattern:

S.No Exam Type Subject Name
1  

 

Written Test

Professional Exam
2 General Knowledge
3 Aptitude
4 English
5 Reasoning

Visit Here:  Best Tricks to Crack Exam

  • The exam will be of Objective type written examination.
  • Marks distribution of all the subjects is different with different wieghtage of questions.
  • To every question, there will be 4 options available and candidates are suggested to opt only one answer.
  • No marks will be given for the more than one marked answer.
  • Candidates have to qualify the written test for the final selection.

Final Words:

All the information given here on this page will be helpful for you to prepare for your examination in a much better way. For more related query, you can inbox us in the below stated comment box, we will solve your query as soon as possible. To get the latest updates time to time you may follow our web portal resultinbox.com. You can also bookmark this web page by using CTRL + D short cut key.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *