ICSIL Previous Year Papers | Download ICSIL Sweeper/Stationary Worker Model Papers PDF Online

ICSIL Previous Year Papers

Contenders who are planning to prepare for the written exam may get the ICSIL Previous Year Papers from this page. This time, Intelligent Communication Systems India Limited will hold written examination for selection to Sweeper and Stationary Workers Positions. To get success in exam, you need to crack the ICSIL Previous Year Question Paper which will surely help the candidates a lot. You may also download ICSIL Model Papers PDF files from official site through online mode. With the help of ICSIL Sweeper Previous Year Papers, the candidates will know their weak & strong topics, so that they can work on the weak sections and make them strong.

If you use the ICSIL Stationary Worker Previous Year Papers in the Exam Preparation, you can get an experience to answer easily in the exam. You may go through this page that is well prepared by the team of resultinbox.com to get complete information about ICSIL Exam Previous Question Papers. By regular practicing from Previous Year Papers of ICSIL it increases the level of applicant’s confidence, accuracy and speed to solve questions.

ICSIL Previous Year Papers

ICSIL Previous Year Papers PDF Download PDF
For General Intelligence Download PDF
For Aptitude Download PDF
For Reasoning Download PDF
For English Download PDF

ICSIL Previous Year Questions with Answers

Question 1: Choose the word which is look like the other words in the group

  1. House
  2. Cottage
  3. School
  4. Palace

Answer: 3

Question 2: Choose the word which is look like the other words in the group

  1. Kennel
  2. House
  3. Stable
  4. Aviary

Answer: 2

Question 3: In a certain code LAWN is written as JCUP. How will SLIT be coded in that code?

  1. QNGV
  2. QJGV
  3. QNVG
  4. NJGV

Answer: 1

Get Here: ICSIL Admit Card

Question 4: In a certain code LOUD is written as JOSF then which of the following English words shall be coded as PKQG?

  1. RISE
  2. ROPE
  3. ROAD
  4. RICE

Answer: 1

Question 5: In a certain code CONCISE is written as FTJBBNM. How is FISHERY written in that code?

  1. ZSFIGJT
  2. ZSFGIHR
  3. ZSFGEHR
  4. ZSFEHGR

Answer: 3

Question 6: In how many ways the letter ‘SOLVING’ can be rearranged to make 7 letter words such that none of the letters repeat?

  1. 49
  2. None of the above
  3. 5040
  4. 7C7

Answer: 3

Question 7: The average age of a group of 5 students was 10. The average age increased by 4 years when 2 new students joined the group. What is the average age of the two new students who joined the group?

  1. 15
  2. 20
  3. 22
  4. 24

Answer: 4

Get Details: ICSIL Nursing Orderlies Recruitment

Question 8: If you unscramble the letters YKANE, you will get the name of a:

  1. Mountain pass
  2. Warrior
  3. Flower
  4. Country

Answer: 4

Question 9: 3 is 80% of what number?

  1. 50
  2. 00
  3. 75
  4. 50

Answer: 3

Question 10: If Simran’s job is to recruit, develop and manage staff in her organization, which among the following is her designation?

  1. Personal Manager
  2. Personnal Manager
  3. Personnel Manager
  4. Personality Manager

Answer: 3

Press To Know: 7 Ways to Improve Concentration Power In Studies

Question 11: Look at this series: 7, 10, 8, 11, 9, 12, … What number should come next?

  1. 7
  2. 10
  3. 12
  4. 13

Answer: 2

Question 12: Look at this series: 36, 34, 30, 28, 24, … What number should come next?

  1. 20
  2. 22
  3. 23
  4. 26

Answer: 2

Question 13: CUP : LIP :: BIRD : ?

  1. BUSH
  2. GRASS
  3. FOREST
  4. BEAK

Answer: 4

Question 14: Flow : River :: Stagnant : ?

  1. Rain
  2. Stream
  3. Pool
  4. Canal

Answer: 3

Check Out: Tips to Prepare For Written Examination

Question 15: Paw : Cat :: Hoof : ?

  1. Lamb
  2. Elephant
  3. Lion
  4. Horse

Answer: 4

Question 16: I ….. tennis every Sunday morning.

  1. playing
  2. play
  3. am playing
  4. am play

Answer: 2

Question 17: Sorry, she can’t come to the phone. She ….. a bath!

  1. is having
  2. having
  3. have
  4. has

Answer: 1

Question 18: In the following questions choose the word which is the exact OPPOSITE of the given words.

ENORMOUS

  1. Soft
  2. Average
  3. Tiny
  4. Weak

Answer: 3

Question 19: COMMISSIONED

  1. Started
  2. Closed
  3. Finished
  4. Terminated

Answer: 4

Check here: Steps to Follow during Online Examination

Question 20: ARTIFICIAL

  1. Red
  2. Natural
  3. Truthful
  4. Solid

Answer: 2

Note:

Contenders can download the ICSIL Previous Year Papers through this page or from Official Website. Candidates are requested to subscribe free email service of our web portal for getting latest information concerning ICSIL Sample Papers. You can also follow us on Facebook and Google plus to get updates on your timeline. You can give your queries and suggestions in the comment box.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *